Přineste léto do Vaší ložnice

Pokud si chcete ve své ložnici vytvořit tu správnou atmosféru, měli byste využít materiály jako mikrovlákno a doplňky jako závěsy či záclony. Vytvořte si ve vaší ložnici příjemné místo k odpočinku i během léta. V dnešním blogu Vám představíme novinky v letním bytovém textilu. Jak si zařídit ložnici tak, aby se v ní dalo vydržet i během letních veder, jak si ji zařídit aby odrážela letní počasí a jaký materiál využít, se dočtete v následujících řádcích.

Ložní povlečení

V létě bývají horké nejen dny, ale i noci. Právě tehdy by člověk nejraději spal bez jakékoliv peřiny nebo přikrývky. Když se už i zakryjete, je třeba mít ložní prádlo, která není příliš hřejivá. Na to skvěle poslouží povlečení z mikrovlákna. Jsou příjemné na dotek, měkké a mají skvělé termoregulační vlastnosti. V zimě hřejí, naopak v létě Vás příjemně chladí. Navíc tento materiál nezpůsobuje žádné alergie a nezadržuje prach.

postelne-oblieckyobliecky-na-postelpostelne-pradlo

My Vám představujeme povlečení z tohoto skvělého materiálu doplněné krásnými letními motivy. Světlé barvy a krásné vzory i do Vaší ložnice přinesou letní atmosféru. V letním designu jsou velmi oblíbené motivy zelených listů, kaktusů, kokosu nebo i pelikánů. I v ten nejžhavější den se tak budete těšit do své postele v níž se pořádně vyspíte, abyste byli připraveni na další letní dobrodružství.

Přehozy

Chcete ochránit vaše ložní prádlo před poškozením? Nebo před poletujícím prachem, který se v letním období vyskytuje ve zvýšeném množství? Pak jsou pro Vás skvělým řešením přehozy na postel s elegantním letním motivem. Ochrání vaši postel a Vaše ložnice dosáhne zcela nový rozměr. Kvalita materiálu Vás jistě ohromí.

prehoz-na-postel   prehoz-na-manzelsku-postel   moderne-prehozy

Přehozy na postel z naší nabídky budou skvěle ladit i k povlečení. Vzory jsou totožné a tak si můžete ve Vaší ložnici vytvořit Vaše osobní letní království. Velkou výhodou těchto přehozů je to, že jsou vyráběny z kvalitních materiálů. Nemusíte se tedy bát že pokud si lehnete na tento přehoz tak ho poškodíte. Právě naopak. Tyto přehozy si udrží své vlastnosti a barevnou stálost i při dlouhodobém používání.

Závěsy

Ve vaší ložnici závěsy nebudou na škodu hlavně v létě. Pokud si chcete v pokoji udržet příjemný chládek, skvěle Vám poslouží. Určitě znáte ten pocit, kdy Vám sluneční paprsky svítí přímo do oken a nahřejí pokoj tak, že se neochladí ani v noci. Právě pro to, by měly být závěsy v každé ložnici. Jednoduše si je zatáhnete a přímé

letny-zaves   moderny-zaves   zaves-do-obyvacky

K nabídce ložního povlečení a přehozů, připojujeme i závěsy s letním motivem. I světlé barvy závěsů mají svůj účinek. Navíc pokud jsou posety krásnými letními motivy, vytvoří ve vaší ložnici dokonalou dekoraci. Máte na výběr z několika rozměrů a délek, což Vám zaručí že závěsy se budou hodit i na Vaše okno.

Povlaky na polštáře

K této skvělé nabídce přidáváme ještě jednu maličkost, která Však umí změnit pokoj k nepoznání. Jsou to dekorační povlaky na polštáře. I kdyby byla Vaše ložnice zařízená stroze v jednobarevných odstínech, stačí malé polštářky plné barev a letních motivů a vytvoříte si tak skvělé prostředí pro odpočinek a relax.

obliecka-na-vankusdekoracne-oblieckydekoracne-vankuse