Objevte kouzlo toaletního stolku

Vhodným doplňkem každé stylové ložnice nebo dívčí pokoje je toaletní stolek. Slouží pro ženu jako zkrášlovacích království pro její přípravu na každý den.

Toaletní stolek je vhodným designovým doplňkem, který dokonale oživí vaše bydlení. Každá žena by chtěla mít svůj vlastní koutek, kde by měla odložené své kosmetické potřeby a různé drobnosti. Právě pro tento účel jsou ideální toaletní stolky z naší nabídky.

Kosmetický stolek se zásuvkami a otočným zrcadlem

Jak najít vhodné místo pro toaletní stolek?

Nejčastější volbou umístění toaletního stolku jsou ložnice. Samozřejmě je na vašem úsudku kde se vám bude nejvíce hodit. Celkový design bytu nezkazíte když ho umístíte i do šatníku, prostorné chodby nebo koupelny.

Nezapomínejte hlavně na rozměry

Víme, že nabídka toletných stolků na trhu je opravdu široká. Je důležité, abyste věděli, kde chcete toaletní stolek umístit. Pro dívčí pokoje, čili můžeme mluvit o dětských pokojích je vhodné zvolit menší stolky. Dospělá žena potřebuje toaletní stolek s většími rozměry, protože neslouží pouze pro kosmetiku ženy, ale i jako odkládací stolek pro šperky. Do prostorné chodby nebo větší ložnice si zvolte rozměrnější typ toaletního stolku, v níž dokonale vynikne a bude působit stylově.

Moderní toaletní stolek v černé barvě s LED osvětlením

Jakou funkci splňuje toaletní stolek?

Především slouží pro praktické účely. to znamená, že disponuje s úložným prostorem. Žena potřebuje mít přehled v svých věcech, tak určitě si zvolte toaletní stolek s minimálně dvěma a více zásuvkami. Některé toaletní stolky disponují i se skříňkami. To vám umožní odložit si mnohem více doplňků, šperků a kosmetiky.

Určitě velmi důležitou a praktickou součástí toaletního stolku je i zrcadlo. Stolek by tak nesplňoval svůj účel no výběr velikosti zrcadla je na vás. Samozřejmě je lepší koupit si stolek s větším zrcadlem a dobrým osvětlením, protože tam se žena ujistí o svém outfitu a dokonalém makeupu. S dobrým a kvalitním osvětlením tak případně rychle odstraní různé nedokonalosti.

Zvolte si při výběru kvalitní materiály

Určitě si nikdo z nás nekupuje toaletní stolek na krátkou dobu. Je to část nábytku a měli byste sáhnout po kvalitnějších a konzistentnějších materiálech. Osvědčeným a vysoce kvalitním materiálům je určitě přírodní dřevo. Dřevěný toaletní stolek bude vždy moderní, stylový a nadčasový. Jelikož ho najdete i v různých barvách, můžete si tak vybrat dle vašich představ.

Moderní toaletní stolek v růžové barvě s velkou zásuvkou

Nevíte se rozhodnout jakou barvu si vybrat?

Na trhu je na výběr široka škála barev toaletních stolků. Jemně a čistě působí bílá barva. Nic nepokazí a navíc ji lze snadno kombinovat s jiným nábytkem. Bílá barva je nadčasovou barvou a je i nejoblíbenější. Toaletní stolek černé barvy je znakem luxusu a elegance. Do dětského pokoje nebo dívčí se hodí jemná, romantická růžová barva toaletního stolku.

K vybavení stolku patří pohodlná židle

Aby toaletní stolek uspokojil jak praktický účel nesmíme zapomenout na židli. Samozřejmě důležité je aby byla dostatečně pohodlná i při delším líčení. Můžeme sáhnout po taburetky, tu už některé modely toaletních stolků nabízejí v ceně, nebo si dopřát maximální pohodlí a zvolit si křeslo.

Kosmetický stolek bílé barvy s motivem srdce

Oživte svou ložnici toaletním stolkem

Vhodně zvolený toaletní stolek je jistě dobrou volbou pro každou dámu. Dokonale váš byt zútulní, osvěží a promění jej na stylově zařízený domů. Proměňte svou ložnici na svůj vlastní koutek krásy s toaletním stolkem z naší nabídky. Stačí si vybrat podle svého stylu a vkusu.