Nové trendy v bydlení

V dnešním blogu si můžete přečíst a nových trendech v bytovém designu. Co se vrací do módy a co je naopak už out, i to jak jednoduše oživit Vaši domácnost, si můžete přečíst v následujících řádcích.

Líbí se Vám tapety?

Určitě si vzpomínáte na trend tapet, které vnášeli do místnosti nádech jinakosti. Pokud jste si tento trend oblíbily, budeme vás muset zklamat, v roce 2021 tapety vycházejí z módy a je žádoucí, aby stěny spolu vytvářely jednotnou kompozici a ani jedna nevyčnívala z řady. A tak příznivcům tapet zůstává doufat, že se tapety opět vrátí zpět do módy. Malý detail v podobě dekorační nálepky či jednoho pásu tapety určitě nezaškodí.

Moderní bydlení

Přineste si do domácnosti barvy

Do módy však začínají opět pronikat zářivé a výrazné barvy a pozadu rozhodně nezaostávají ani extravagantní vzory. Ačkoliv je bílá synonymem čistoty a vkusu, tento rok nebude hlavním vodítkem ani v oblasti ložního prádla či kuchyně, pro kterou ztělesňovala pořádek a organizaci. V ložním prádle a celkově bytovém textilu bude letos představovat trend více vzorů. Rovněž se projeví zářivé barvy a ložní prádlo bude hýřit různými odstíny. Do popředí se dostávají i přehozy přes postel, které byly ještě v minulých letech považovány za přežitek, ale dnes jsou spíše znakem luxusu.

Ložní povlečení

Kombinujte podle svých představ

Rok 2021 s sebou přináší i volnost v kombinování. Již nebudete muset zamýšlet nad tím, zda váš nový vysněný kousek nábytku zapadne do celkové kompozice vašeho bytu. Čím větší kontrast s pomocí něj vytvoříte, tím lépe. Volnost se prosazuje i v kombinaci kovů. Už rozhodně neplatí, že vaše domácnost musí být ve znamení pouze jednoho kovu. Svobodně lze mezi sebou kombinovat chrom, bronz či ocel a vytvořit tak zajímavý zážitek.

Stylové bydlení

Opravdu dobrou zprávou pro všechny je fakt, že heslem roku 2021 je svoboda. Nemusíte se držet zažitých pravidel a konceptů. Ve své domácnosti můžete bez obav projevit svobodu svého kreativního cítění.