Zrcadlové nástěnné hodiny do ložnice

Designové nástěnné hodiny jsou bytovým doplňkem, který dokáže udělat s místností divy. Díky nim i obyčejná a holá stěna dokáže změnit atmosféru v pokoji, který se stane moderním a vkusně zařízeným místem. Dekorační hodiny se svým vzhledem a provedením hodí do obývacího pokoje, chodby, pracovny, ale i ložnice. Stačí jim najít vhodné místo, kde vynikne jejich jedinečnost. Získáte tak přehled o čase, ale i interiérový doplněk a harmonicky zařízený pokoj. Nástěnné hodiny jsou vyrobené z plexiskla, které se vyznačuje vysokým leskem, takže dokonale zapadnou do luxusně zařízené místnosti.

U každého modelu je možnost výběru více barevných kombinací, takže stačí si vybrat tu variantu, která Vám bude nejvíce vyhovovat. Patříte mezi lidi, kteří se vyžívají, když se mohou vyřádit při zařizování své domácností? Mnohé hodiny jsou navrženy tak, že menší části si můžete po stěně rozmístit samy a jednoduchým způsobem je přilepit.

 

Rozměry:

Šířka: 50 cm

Výška: 50 cm

Tloušťka: 3 mm

Materiál, ze kterého se hodiny vyrábějí je PMA - akrylové sklo s vysokým leskem. Tento materiál je velmi podobný sklu, ale je od něj lehčí. Při výrobě se dbá na preciznost. Hodinový mechanismus: v těchto hodinách je osazeno moderní elektronické zařízení bez efektu tikání (tichý chod). Součástí balení je i AA baterie. Balení: hodiny jsou baleny v hrubé kartónové krabici. Dbáme na to, aby Vám zboží bylo doručeno bez poškození.

UložiťUložiť

Parametry

Styl Moderní