Deky, povlečení či župany - Ochraňte se před zimou

Pokud i vy patříte k teplomilným lidem, právě pro Vás jsme připravili pár typů jak přečkat toto chladné počasí v pohodlí domova.

V první řadě jsou to teplé hrubé deky, do kterých se můžete zabalit od hlavy až po paty nebo je jen tak jednoduše přehodit přes gauč či postel a vychutnávat jejich měkkost. Využijete je na relax s knihou v ruce, filmový večer s rodinou či krátké zdřímnutí.

Druhou nezbytností pro chladné dny jsou teplé župany, díky kterým se budete cítit jako v bavlnce. Představte si, že jste právě vyšli z teplé vany, obléknete si na sebe měkoučký župan a s šálkem horkého čaje či kávy budete jen tak odpočívat. No neláká Vás to?

Neodmyslitelnou součástí je také povlečení, které Vás zahřejí hlavně v noci. V zimní sezóně dominují bavlněné a flanelové povlečení, které díky své kvalitě zajistí skvělý spánek a nezničí se ani po vícenásobném praní či použití.

Časy, kdy bytový textil plnil jen praktickou funkci, jsou dávno za námi. V dnešní době jsou bytové doplňky kouskem domova, který si vybíráme tak, aby ladil s celkovým designem našeho interiéru. V sortimentu našeho obchodu najdete velký výběr bytového textilu na chladnější dny. Nabízíme různé deky, povlečení, koberce, župany či přehozy pro celou rodinu.