Zelené nástěnné hodiny do dětského pokoje

Dětské nástěnné hodiny by měly patřit k výbavě každého dětského pokoje. Právě, když jsou děti malé, získávají základní představu o čase, na které pak závisí to, jak s časem budou pracovat v budoucnosti. Nástěnné hodiny v dětském pokoji jsou také důležitým prvkem v období, kdy se děti učí poznávat čas. V takovém případě pro ně budou dětské hodiny jistě zajímavější a lákavější než obyčejné nástěnné hodiny zavěšené, například v kuchyni.

Dětské ručičkové hodiny z naší nabídky jsou vybaveny mechanismem, který zajišťuje jejich tichý chod. V dětském pokoji tak neuslyší zbytečné tíkání, které by mohlo Vaše dítě při spánku vyrušovat. Hravé vzory a tvary hodin na zeď dětského pokoje potěší Vaše ratolesti i tehdy, když jim je darujete ke svátku jako překvapení.

Rozměry:

Šířka: 25 cm

Výška: 28 cm

Tloušťka: 3 mm

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy podle individuálních nastavení.

Hodiny obsahují hodinový mechanismus, ve kterém je osazeno moderní elektronické zařízení, které zajišťuje tichý chod – bez efektu tikaní. Součástí balení je také baterie typu AA.

Hodiny pro pohyb kyvadla používají moderní mechanismus, který je poháněn samostatnou baterií typu AA. Na rozdíl od kyvadel starého typu je toto kyvadlo tiché. Vzhledem ke skutečnosti, že kyvadlový pohon je od mechanismu hodin oddělen, možnost zastavení kyvadla neovlivňuje přesnost hodin.

Parametry

Barva Zelená
Vzor Dětský