Závěsné houpací křeslo BAHAMA

Kód produktu: DOIMP-TTFW1 Doprava a platba

Produkt již není v nabídce

 

Závěsné křeslo promění chvíle relaxu na zážitek, který si budete chtít zopakovat. Znáte ten pocit, když na návštěvě nebo v podniku si sednete do zajímavého křesla nebo na pohovku, kterou si pro své pohodlí hned oblíbíte? Závěsné houpací křeslo je přesně jednou z těchto bytových nebo zahradních doplňků, které takové emoce s sebou přinášejí. Tento stylový nábytek se skvěle hodí do exteriéru na terasu, větší balkon, ale své využití najde i pod větvím v prostředí krásné zelené zahrady. V zimě můžete pohodlí "hnízda" využít i přímo v obývacím pokoji.

 

Měkoučké polštářky vytvářejí pohodlné sezení, které Vás spolu s rytmem jemného houpání rychle přenesou do země odpočinku a relaxu. Stačí si připravit oblíbený nápoj, vzít do ruky rozečtenou knihu nebo jen tak, jednoduše, sedět a těšit se z okamžiků, které život přináší a povídat si s přáteli.

 

 

Materiál: technoratan, ocel
Technoratan je odolný vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám.
Ocelový rám zaručí bezpečnost při používání.

 

 

Hloubka sedáku: 85 cm
Výška sedáku: 120 cm
Šířka sedáku: 105 cm

 

 

Závěsné křeslo sestává ze 2 částí, které se dají sešroubovat, což umožňuje rychlé složení i rozložení produktu. Po sezónním používání ho můžete jednoduše složit a uložit v garáži nebo v jiném odkládacím prostoru.
POZOR !! Křeslo je prodávané BEZ STOJANU !!!

 

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.