Světlerůžový plyšový přehoz, deka na postel 150 x 200 cm

Kód produktu: DOIMP-NAZ-08745_TTM Doprava a platba

Produkt již není v nabídce

 

Chlupaté deky Vám nabízejí heboučký komfort a při každém dotyku s nimi se budete cítit jako ve snu. Stanou se oblíbeným interiérovým doplňkem každé ložnice nebo dětského pokoje, kde je můžete použít jako nadýchané přehozy na postel. V obývacím pokoji najdou své využití jako luxusní přikrývky na gauče nebo je jednoduše můžete použít jako deku, pod kterou se všechny chvíle relaxu a odpočinku znásobí a vy ji už nebudete chtít dát ze sebe dolů. Deka je bohatá na vlasová vlákna, které svým materiálem připomínají povrch plyšových hraček. Výhodou je i jejich snadná údržba, protože po vyprání je stačí jen vyklepat a není třeba je žehlit. Používáním neztrácejí na své kvalitě a ani zbarvení a mají výborné termoregulační a antialergické vlastnosti.
Hledáte luxus, eleganci a styl? Chcete mít doma něco, co Vám bude každá návštěva závidět? Chcete si zkrášlit svůj domov neobyčejným doplňkem? Tak pak neváhejte, určitě budete mile překvapeni, tak jak již stovky spokojených zákazníků.

Materiál: 100% hedvábné mikrovlákno

 

 

Chlupaté deky Vám mohou posloužit i jako kvalitní a velmi vděčný dárek pro všechny, kteří mají rádi tulení se v dece na gauči.