Skandinávské ubrusy do kuchyně

Kód produktu: DOIMP-HC60 north&soath Doprava a platba

Produkt již není v nabídce

 

Hledáte ubrus do kuchyně či jídelny na obyčejné dny nebo na sváteční období v roce? Určitě Vás osloví nejeden z naší nabídky. Zaujmout Vás mohou nejen kvalitním zpracováním ale bezpochyby i barvami a designem, který uspokojí i náročnou hospodyňku. S ubrusem na stole snadno zapomenete na méně či více časté nehody spojené se stolováním nebo přípravou jídel. Statečně ochrání Váš stůl před různými nečistotami, poškrábáním a kontaktem s horkým hrncem. Jednoduše se udržují čisté a Vy tak můžete trávit více času s blízkými či relaxovat při dobré knize. Tímto doplňkem na jídelním stole si zpříjemníte chvíle strávené s rodinou při společném obědě a umocníte tak sílu jedinečného momentu.

Nejkrásnější ubrusy si nyní můžete koupit z pohodlí Vašeho obývacího pokoje s kafíčkem v ruce. Kuchyni si můžete osvěžit i novými utěrkami, závěsy z naší nabídky.


Tolerance rozměrů: +/- 3%.

Materiál: polyester

Upozorňujeme, že zobrazení barev závisí na individuálních nastavení každého počítače. Všechny jemné barevné rozdíly mohou být způsobeny kvalitou Vaší obrazovky nebo monitoru.


 

Ubrus jako dárek je dobrá volba. Maličkost, která vnese nový nádech do interiéru.