Pruhované oboustranné bílé přehozy na manželskou postel

Kód produktu: MARNBH-14 Doprava a platba

Produkt již není v nabídce

O produktu

 

Nabízíme Vám luxusní a moderní oboustrannépřehozy na postel, kterémají tu výhodu, že si každý denmůžetevybratbarevnou stranu podle nálady. K těmtopřehozem si můžetekombinovat produkty jakojsoupolštáře, 3D ložní povlečení, teplé deky, ale i stylovézávěsy.

Přehozyjsouvyráběny z kvalitního materiálu, kterýse Vám tak rychle nezničí a nepoškodí. Tytopřehozyse Vám nezmačkají ani přiopakovaném balení a vybalování či přisamotnémpoužívání. Deka Vám přikryjepostel a tím bude každý denvypadatupraveně a Vaše ložnice fantasticky. Přehozyjsoubaleny v plastové tašce na zip. Tato taška s rukojetí Vám umožní pohodlné a snadnéskladování a přenášenítěchtopřehozů. Takto balené přehozymůžetevyužít i jakodárekproVaše přátele nebo blízkých.

V našeme-shopu si můžetedoobjednat celou řadudalšíchproduktů do domácnosti. Rychle a z pohodlí domova si můžete vynoviť a barevnědoladit Vaši ložnici nebo obývací pokoj. Neustále Vám přinášíme nové vzory přehozů, kteréjsou plné barev s jedinečným stylem. Každý produkt, který si u nás zakoupíte je unikátníkousek. Designproduktů, které Vám nabízíme, se neustále obměňuje, proto Vám nabízíme každý týden nové vzory a barvy.

 

 

Materiál: 100% polyester

Balení přehozu: v plastové tašce na zip

 

 

 

Jako dárek

 

Tento přehoz můžete použít i jakodárek, protože je zabalen v plastové tašce.

Parametry

Barva Bílá
Vzor Květinový