Oboustranný přehoz zelené barvy s 3D potiskem pand

Kód produktu: DOIMP-NBM1 Doprava a platba

Produkt již není v nabídce

 

POZOR!
Motiv na produktu je pouze přiblížen detail na obrázku, ve skutečnosti je na produktu řada takových obrázků. A povlaky na polštáře v rozměru 40x40 mají jen učitel část z daného motivu.

 

Už se více nemusíte trápit, že Vaše ložnice bude každé ráno vypadat neupraveně. Postel stačí jednoduše a rychle překrýt přikrývkou a problém je vyřešen. Nabízíme Vám 3D oboustranné a moderní přehozy na postel, ke kterým si můžete doobjednat a zkombinovat produkty jako jsou polštáře, 3D ložní prádlo, prostěradla, teplé deky, ale i stylové závěsy. Přehoz Vás překvapí svými realistickými a živými motivy, které si získají svou pozornost při každém vstupu do ložnice. S nimi Vaše pokoj již nebude vypadat a působit nudně, ale barvy prozáří a od základu změní celou atmosféru místnosti. Přehoz má po obou svých stranách identický 3D motiv, protože je oboustranný a jako bonus k němu dostanete i 2 povlaky na polštářky s rozměrem 40 x 40 cm, na nichž je stejný vzor, ​​jen ve zmenšené podobě.

Přehozy jsou vyráběny moderní technologií z nejkvalitnějších materiálů, které zaručují dlouhou stálost a barevnost při opakovaném praní a dlouhodobém používání. Plastová taška s rukojetí umožňuje snadné přenášení a skladování, a tak jej můžete s sebou vzít kamkoli.

 

Materiál: 100% mikrovlákno

Tolerance rozměrů: +/- 3cm

Praní: v pračce do 40 ° C

Balení přehozu: v plastové tašce na zip

 

Celý přehoz je zabalen v plastovém obalu s rukojetí a díky němu jej můžete přenášet, uskladnit, ale také použít jako dárek. K přehozu dostanete zdarma 2 povlaky na polštáře s rozměrem 40 x 40 cm.