Oboustranné přehozy přes postel v krémové barvě s bordó vzorem

Kód produktu: MARNO-270 Doprava a platba

Produkt již není v nabídce

O produktu

 

Nabízíme Vám luxusní a moderní oboustranné přehozy na postel, které mají tu výhodu, že si každý den můžete vybrat barevnou stranu podle nálady. K těmto přehozem si můžete kombinovat produkty jako jsou polštáře, 3D ložní povlečení, teplé deky, ale i stylové závěsy.

Přehozy jsouvyráběny z kvalitního materiálu, který se Vám tak rychle nezničí a nepoškodí. Tyto přehozy se Vám nezmačkají ani při opakovaném balení a vybalování či při samotném používání. Deka Vám přikryje postel a tím bude každý den vypadat upraveně a Vaše ložnice fantasticky. Přehozy jsou baleny v plastové tašce na zip. Tato taška s rukojetí Vám umožní pohodlné a snadné skladování a přenášení těchto přehozů. Takto balené přehozymůžete využít i jako dárek pro Vaše přátele nebo blízkých.

V našeme-shopu si můžete doobjednat celou řadu dalších produktů do domácnosti. Rychle a z pohodlí domova si můžete vynoviť a barevně doladit Vaši ložnici nebo obývací pokoj. Neustále Vám přinášíme nové vzory přehozů, které jsou plné barev s jedinečným stylem. Každý produkt, který si u nás zakoupíte je unikátní kousek. Design produktů, které Vám nabízíme, se neustále obměňuje, proto Vám nabízíme každý týden nové vzory a barvy.

 

 

Tolerance rozměrů: +/- 3%

Materiál: 100% polyester

Balení přehozu: v plastové tašce na zip

 

 

Jako dárek

 

Tento přehoz můžete použít i jako dárek, protože je zabalen v plastové tašce.

Parametry

Barva Béžová
Vzor Geometrický