Dekorační zrcadlo na zeď ve tvaru srdce

Kód produktu: DOIMP-l52 Doprava a platba

Produkt již není v nabídce

O PRODUKTU

 

Dekorační zrcadla na stěnu, které Vám svou jedinečností vyrazí dech. Zvolit si můžete takové, které jsou jako jeden celek nebo si vyberte zrcadla, které se skládají z několika částí. Ty můžete kombinovat a umisťovat na stěnu jakkoli se to bude líbit právě Vám.

 

Dekorativní zrcadla se dokonale hodí do každé místnosti. Od předsíně až po ložnici. Moderní design tohoto originálního bytového doplňku přinese nejen optické prosvětlení a zvětšení prostoru, ale i nový vánek do Vašeho interiéru, který ocení každá návštěva.

 

Ozdobné zrcadla se od klasických zrcadel liší hlavně tím, že odraz, který v nich vidíme je zkreslený a není úplně ostrý. Doporučujeme je proto využívat jako moderní dekorační doplněk a nikoliv jako náhradu tradičního zrcadla. Odlišností u těchto zrcadel je také to, že na stěnu se nezavěšují, ale lepí se na ni speciální lepicí páskou, která je součástí balení. O to, že se zrcadlo ze stěny uvolní a rozbije nemusíte mít obavy. Tyto zrcadla jsou akrylové, což znamená, že jsou lehké a nerozbitné.

 

ROZMĚR 

 

Výška: 28 cm

Šířka: 30 cm

Tloušťka: 3 mm

 

MATERIÁL 

 

Ozdobné zrcadla jsou vyráběny z lehkého a nerozbitného italského akrylového skla. Materiál vypadá jako zrcadlové sklo, ale je lehčí a bezpečnější a vytváří mírně zkreslený odraz. Zrcadlo je vhodné pouze k dekoraci.

 

 

 

DOPLŇKOVÉ INFORMACE

 

Ochrana materiálu a montáž: na zadní straně dekorace je umístěna silná oboustranná lepicí páska. Pásku jednoduše uvolněte a přitlačte zrcadlo na stěnu. Na vrchní straně zrcadlového povrchu je ochranná fólie, která chrání materiál před poškrábáním. Po aplikování zrcadla na stěnu ji můžete odstranit. Při přesné montáži Vám pomůže šikovná šablona a návod. Konečný efekt bude neuvěřitelný!

 

 

Balení: zrcadla jsou baleny v hrubé kartónové krabici. Dbáme na to, aby Vám zboží bylo doručeno bez poškození.

 

 

Upozorňujeme, že zobrazení barev závisí na individuálních nastavení každého počítače.