Dekorace na zeď s nápisem MAN

 

Dekorační nápisy na zeď jsou skvělým a nápaditým způsobem, který Vám pomůže převléci nudnou bílou zeď či jiné fádní místa ve Vašem interiéru. Nápisy na stěně už dávno nejsou kýčovité záležitostí, ale plnohodnotným bytovým dekorativním doplňkem, který přinese Vašemu bydlení pestrost a jedinečnost.

 

Jednoduchým nápisem na zdi, jak naprílald "BE SELF" či "WAKE UP" můžete vyjádřit svůj příběh. Umístit jej můžete nalepovacím způsobem například na stěnu Vaší chodby, kde Vás před Vaším odchodem či příchodem domů povzbudí síla myšlenky. Manipulace s nápisem je rychlá a jednoduchá, stačí když odlepíte pásku ze spodní části a přitlačíte nápis na stěnu. K tomu, abyste si zútulnili svůj domov a vdechli Vašemu interiéru život opravdu nepotřebujete mnoho.

 

 

Šířka: 47 cm

Výška: 14 cm

Tloušťka: 3 mm

 

 

 

Tyto dekorace na zeď jsou vyráběny z vysoce kvalitního akrylu, který působí jako sklo, ale je mnohem lehčí a má vysoký lesk.

 

 

 

Velkou výhodou těchto dekoraci na stěnu je jich snadná aplikace. Stačí odlepit pásky na spodní straně a následně dekorace přilepit na vámi požadované místo. Z vrchu je chrání průhledná fólie kterou snadno odstraníte jedním tahem.

 

Balení: Dekorace na stěnu jsou zabalené v bublinkové fólii a vloženy do krabice z lepenky, pro co největší ochranu před poškozením.

 

 

 

Možnost výběru barvy: ano

 

 

Upozorňujeme, že zobrazení barev závisí na individuálních nastavení každého počítače.

Parametry

Barva Černá
Styl Moderní