Velké zrcadlo na stěnu do ložnice

Kulatá či oválná dekorační nalepovací akrylová zrcadla se perfektně hodí na zeď do předsíně, chodby, obývacího pokoje ale i do ložnice. Zrcadla, která v naší nabídce naleznete jsou dekorativní, což znamená, že odraz, který v nich vidíme je mírně zkreslený. Nedoporučujeme proto, aby tato zrcadla byla využívána jako úplná náhrada klasických zrcadel, u kterých je odraz přesný a ostrý. Zrcadla, jako dekorace na zdi, se vám budou líbit, chcete-li moderně a stylově dotvořit Váš pokoj a nástěnné obrazy nejsou přesně tím, co si představujete.


Rozměry:

Šířka: 40 cm

Výška: 125 cm

Tloušťka: 3 mm


Dekorativní zrcadla jsou vyrobena z italského akrylového skla. Zrcadla jsou lehká, nerozbitná a odraz v nich je mírně zkreslený. Tato zrcadla jsou vhodná pouze pro dekorační účely.

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy podle individuálních nastavení.

Ochrana materiálu a montáž: Zrcadlo na zeď aplikujete jednoduše, a to pomocí silné oboustranné lepicí pásky, která je umístěna na zadní straně zrcadla. K tomu, abyste dosáhli dokonalého a přesného ornamentu Vám pomůže šablona a návod, který naleznete v balení. Na povrchu zrcadla je také nalepena ochranná fólie, díky které se zrcadlo v krabici nijak nepoškrábe. Po umístění zrcadla na zeď doporučujeme tuto ochrannou fólii ze zrcadla odlepit.

Parametry

Styl Moderní