Šedá prošívaná přikrývka na postel

Kód produktu: DOIMP-nda-1_46344 Doprava a platba

Produkt již není v nabídce

 

Nabízíme Vám luxusní a moderní oboustranné přehozy na postel, které mají tu výhodu, že si každý den můžete vybrat barevnou stranu podle nálady. K těmto přehozem si můžete kombinovat produkty jako jsou polštáře, 3D ložní prádlo, teplé deky ale i stylové závěsy.

Přehozy jsou vyráběny z kvalitního materiálu, který se Vám tak rychle nezničí a nepoškodí. Tyto přehozy se Vám nezmačkají ani při opakovaném balení a vybalování či při samotném používání. Přehoz Vám přikryje postel a tím bude každý den vypadat upraveně a Vaše ložnice fantasticky.

 

Přehozy jsou baleny v plastové tašce na zip. Tato taška s rukojetí Vám umožní pohodlné a snadné skladování a přenášení těchto přehozů. Takto balené přehozy můžete využít i jako dárek pro vaše přátele nebo blízkých.


V našem e-shopu si můžete doobjednat celou řadu dalších produktů do domácnosti. Rychle a z pohodlí domova si můžete vynoviť a barevně doladit Vaši ložnici nebo obývací pokoj.


Neustále Vám přinášíme nové vzory přehozů, které jsou plné barev s jedinečným stylem. Každý produkt, který si u nás zakoupíte, je unikátní kousek. Design produktů, které Vám nabízíme, se neustále obměňuje, proto Vám nabízíme každý týden nové vzory a barvy.

 

 

 

Rozměr přehozu:

 

šířka 170 cm x délka 210 cm

šířka 220 cm x délka 240 cm

 

 

 

100% polyester

 

 

 

Doporučejeme Vám nepoužívat bělidla a prát při teplotě 30 ° C.
Tolerance rozměrů je +/- 3%

 

Upozorňujeme, že zobrazení barev závisí na individuálních nastavení každého počítače.