Patchworkové přehozy na postel krémově růžové s růžičkovým vzorem

O produktu

 

Pokud se rádi obklopujete vintage věcmi a máte rádi historii, tak přehoz ve stylu patchwork bude pro Vás jasnou volbou. Klasický patchwork produkt se vyrábí sešíváním malých kousků látky, která má na sobě potisk různých motivů nebo vzorů. Výsledkem je geometrický nebo nepravidelný útvar na dece, přikrývce nebo i batohu.

Přinášíme Vám kolekci přehozů na postele, které svým vzhledem nápaditě vypadají jako patchwork deky, ale výhodou oproti klasickým ručně vyráběným produktem je to, že moderní technologie tvorby přehozů zajistí, že přehoz se Vám neroztrhá ani nezničí při manipulaci s ním. Každá ložnice se díky němu změní na vkusné a útulné místo, kde budete rádi trávit svůj čas.

I přesto, že patchwork přikrývka je vyrobena ze 100% polyesteru, tak svým materiálem se vzhledově podobá bavlně. Během chladnějších nocí jej lze použít jako další vrstvu na přikrytí a naopak během letních dnů spolehlivě nahradí peřinu.

Další praktickou výhodou přehozu je skutečnost, že je zabalen v průhledném plastovém obalu s rukojetí.

 

 

Údržba: přehoz je vhodné prát v pračce na 30°, používání chemických bělidel se nedoporučuje

Upozorňujeme, že zobrazení barev závisí na individuálních nastavení každého počítače. Všechny jemné barevné rozdíly mohou být způsobeny kvalitou Vaší obrazovky nebo monitoru.

 

Materiál: 100% polyester

Tolerance rozměrů: +/- 3%

 

 

 

Jako dárek

Patchworkový přehoz je skvělým a praktickým tipem pro Vás jako dárek k různým svátkům. Nechte se inspirovat!

 

 

Parametry

Barva Béžová
Vzor Květinový