Nalepovací zrcadlo na stěnu ve tvaru hvězdy

 

 

 

Dekorační zrcadla, kterými si zkrášlujeme a tvoříme interiér svého domova, přinášejí nový rozměr mezi bytové ozdobné doplňky. Kromě obrazů, hodin případně jiných drobných dekoraci si můžete stěnu svého pokoje, ložnice nebo obývacího pokoje designově vyšperkovat nalepovacími zrcadly, které opticky rozšíří každou místnost.

 

Pokud rádi popouštite uzdu své fantazii, tak dekorativní zrcadla Vám poskytnou dostatečný prostor na seberealizaci. Mnohé ze zrcadel, které najdete v naší nabídce jsou složeny z více částí, které si jednoduchým způsobem víte připevnit na zeď tak, že si vytvoříte vlastní obrazec nebo ornament. Pokud však chcete zachovat tvar, jak je zobrazeno na obrázku, tak součástí balení je i návod jak správně zrcadlo na stěnu aplikovat. Jednotlivé kousky jsou od klasického zrcadla lehčí a na stěnu se připevňují přiloženou speciální páskou bez použití jakýchkoliv dalších nástrojů. Okraje zrcadel jsou laserově ořezána, takže při manipulaci s nimi nehrozí žádné riziko poranění a další výhodou je, že jsou nerozbitné.

 

Při dekoračních akrylových zrcadlech si ale třeba uvědomit, že zkreslují, a proto určitě by neměly nahradit všechny ostatní zrcadla. Patří mezi dekorační prvky a jejich hlavním úkolem je výzdoba interiéru, takže není vhodné je umisťovat například do koupelny nad umyvadlo.

 

 

Šířka:  120 cm
Výška: 120 cm
Tloušťka: 3 mm
Počet dílů: 108

 

aaaaaaaaaa

 

 

Ozdobné zrcadla jsou vyráběny z lehkého a nerozbitného italského akrylového skla. Materiál vypadá jako zrcadlové sklo, ale je lehčí a bezpečnější a vytváří mírně zkreslený odraz. Zrcadlo je vhodné pouze k dekoraci.

 

aaa

 

 

 

Ochrana materiálu a montáž: na zadní straně dekorace je umístěna silná oboustranná lepicí páska. Pásku jednoduše uvolněte a přitlačte zrcadlo na stěnu. Na vrchní straně zrcadlového povrchu je ochranná fólie, která chrání materiál před poškrábáním. Po aplikování zrcadla na stěnu ji můžete odstranit. Při přesné montáži Vám pomůže šikovná šablona a návod. Konečný efekt bude neuvěřitelný!

 

bbb

 

Balení: zrcadla jsou baleny v hrubé kartónové krabici. Dbáme na to, aby Vám zboží bylo doručeno bez poškození.

fff
 
Upozorňujeme, že zobrazení barev závisí na individuálních nastavení každého počítače.

Parametry

Styl Moderní