Kojenecké osušky krémové barvy

Kód produktu: MARRDI-6-K-NI Doprava a platba

Produkt již není v nabídce

 

Téměř nic není krásnějšího než čirá dětská radost a jiskřičky v očích po koupeli a dovádění ve vaně s hračkami. Náš eshop Vám představuje novou kolekci kvalitních osušek a ručníků z tzv. česané bavlny. Jsou ozdobené barevnými aplikacemi a motivy, které určitě zaujmou každého prcka. Díky vysoké savosti vody své dítě s nimi rychle osušíte, ale zároveň dalším benefitem je i rychlé schnutí samotného produktu. Ručníky neztrácejí svou barvu a měkkost ani po mnoha praních v pračce, takže Vaše děti budou s nimi vyrůstat. Osušky jsou vhodné i pro novorozence a kojence na každodenní použití. Příjemný a na dotek jemný materiál je šetrný při sušení citlivé dětské pokožky. Ručníky můžete nosit i na cesty nebo jej v létě využít i na dovolené u moře či bazénu.

S námi můžete svým dětem zútulnit i pokojíček. Vyberte si z nabídky originálního ložního povlečení s oblíbenými postavičkami z pohádek jako Mimoni, Ledové království nebo Prasátko Pepa. Svým dětem snadno vykouzlíte úsměv na tváři.



Tolerance rozměrů: +/- 3%.

Materiál: 100% bavlna

Upozorňujeme, že zobrazení barev závisí na individuálních nastavení každého počítače. Všechny jemné barevné rozdíly mohou být způsobeny kvalitou Vaší obrazovky nebo monitoru.

 

 

 

Potřebujete dar ke křtu děťátka nebo se blíží jeho svátek? Jednoduše a prakticky víte pomoci rodičům, ale současně je i potěšit krásnou dětskou osuškou nebo ručníkem, které jejich miminko využije.

Parametry

Barva Bílá
Vzor Dětský