Designové nástěnné hodiny ve tvaru šálku kávy

Upřesněte výběr produktu
Varianta neexistuje
Červená
Červená
Nachová
Nachová
Modrá
Modrá
Oranžová
Oranžová
Ružová
Ružová
Tyrkysová
Tyrkysová
Zelená
Zelená
Žlutá
Žlutá

930 Kč
ks

Kód produktu: FLEZ57 Doprava a platba

Kuchyňské nástěnné hodiny Vám rozhodně nemohou chybět v srdci domova, kterým je kuchyň. Jelikož v ní trávíme nejvíce času připravováním jídel, pečením, setkáváním se s rodinou při společném obědě, je důležité mít přehled i o čase. Z naší kategorie nástěnných kuchyňských hodin si můžete vybrat z různých tvarů, velikostí, motivů na hodinách, ale i barevných variací, které kromě funkčního hlediska mohou plnit i estetický a dekorativní charakter.

Vzhledem k originálnímu designovému provedení, vzory a motivy jako například hodiny s květinami, ovocem, čokoládou nebo hodiny ve tvaru čajníku, kávy, lžiček, Vám vytvoří krásnou souhru s barvou na Vaší stěně a snadno je zkombinujete s celkovým zařízením. Nechte se potěšit tímto stylovým dekorativním doplňkem pokaždé když budete chtít vědět, kolik je hodin.

 

Specifikace:

Šířka: 31 cm

Výška: 30 cm

Tloušťka: 3 mm

 

Materiál, ze kterého se hodiny vyrábějí je PMA - akrylové sklo s vysokým leskem. Tento materiál je velmi podobný sklu, ale je od něj lehčí. Při výrobě se dbá na preciznost.

Hodinový mechanismus: v těchto hodinách je osazeno moderní elektronické zařízení bez efektu tikání (tichý chod). Součástí balení je i AA baterie.

Balení: hodiny jsou baleny v hrubé kartónové krabici. Dbáme na to, aby Vám zboží bylo doručeno bez poškození.

Možnost výběru barvy: ano

Parametry

Styl Moderní