Dekorační zrcadla jako bytový doplněk

 

 

Zrcadla dnes již nechybí v žádné domácnosti. Jak jistě víte, neslouží jen pro kontrolu našeho vzhledu, ale především se využívají i jako bytové doplňky, které dokáží v interiéru vykouzlit hotové divy. Opticky zvětší malé prostory, vnesou více světla tmavým místům a díky různým tvarům, ze kterých se zrcadla skládají, umocní a dotvoří originalitu Vašeho bydlení.

 

Manipulace se zrcadlem je velice jednoduchá a umístění je prakticky možné kamkoliv vzhledem k tomu, že je to nalepovací způsob a není nutné vrtání do stěn či jiné nepohodlné způsoby zacházení s ním.

 

Pokud přemýšlíte nad tím, kde by Vám tento bytový doplněk nejkrásnější vynikl, tak Vám představujeme ověřený způsob, kterým je zrcadlo zavěšené nad pohovkou nebo komodou.


 

Šířka: 140 cm
Výška: 70 cm
Tloušťka: 3 mm
Počet dílů: 68

 

 

 

Ozdobné zrcadla jsou vyráběny z lehkého a nerozbitného italského akrylového skla. Materiál vypadá jako zrcadlové sklo, ale je lehčí a bezpečnější a vytváří mírně zkreslený odraz. Zrcadlo je vhodné pouze k dekoraci.

 

aaa

 

 

Ochrana materiálu a montáž: na zadní straně dekorace je umístěna silná oboustranná lepicí páska. Pásku jednoduše uvolněte a přitlačte zrcadlo na stěnu. Na vrchní straně zrcadlového povrchu je ochranná fólie, která chrání materiál před poškrábáním. Po aplikování zrcadla na stěnu ji můžete odstranit. Při přesné montáži Vám pomůže šikovná šablona a návod. Konečný efekt bude neuvěřitelný!

 

bbb

 

Balení: zrcadla jsou baleny v hrubé kartónové krabici. Dbáme na to, aby Vám zboží bylo doručeno bez poškození.

fff

Upozorňujeme, že zobrazení barev závisí na individuálních nastavení každého počítače.

Parametry

Vzor Abstraktní