Dekorační kuchyňské hodiny červené barvy

Kód produktu: DOIMP-z55 Doprava a platba

Produkt již není v nabídce

 

Kuchyňské nástěnné hodiny Vám rozhodně nemohou chybět v srdci domova, kterým je kuchyň. Jelikož v ní trávíme nejvíce času připravováním jídel, pečením, setkáváním se s rodinou při společném obědě, je důležité mít přehled i o čase. Z naší kategorie nástěnných kuchyňských hodin si můžete vybrat z různých tvarů, velikostí, motivů na hodinách, ale i barevných variací, které kromě funkčního hlediska mohou plnit i estetický a dekorativní charakter.

 

Vzhledem k originálnímu designovému provedení, vzory a motivy jako například hodiny s květinami, ovocem, čokoládou nebo hodiny ve tvaru čajníku, kávy, lžiček, Vám vytvoří krásnou souhru s barvou na Vaší stěně a snadno je zkombinujete s celkovým zařízením. Nechte se potěšit tímto stylovým dekorativním doplňkem pokaždé když budete chtít vědět, kolik je hodin.

 

 

Šířka: 46 cm

Výška: 35 cm

Tloušťka: 3 mm

 

 

 

Materiál, ze kterého se hodiny vyrábějí je PMA - akrylové sklo s vysokým leskem. Tento materiál je velmi podobný sklu, ale je od něj lehčí. Při výrobě se dbá na preciznost.

 

 

Hodinový mechanismus: v těchto hodinách je osazeno moderní elektronické zařízení bez efektu tikání (tichý chod). Součástí balení je i AA baterie.

  

 

Balení: hodiny jsou baleny v hrubé kartónové krabici. Dbáme na to, aby Vám zboží bylo doručeno bez poškození.

 

 

 

Možnost výběru barvy: ano

 

 

Upozorňujeme, že zobrazení barev závisí na individuálních nastavení každého počítače.