Celoroční přikrývky bíle barvy pro alergiky 200x220 cm

Kód produktu: DOIMP-200x220 Doprava a platba

Produkt již není v nabídce

 

Chcete-li vyměnit svou starou přikrývku za novou nebo si zařizujete byt a hledáte kvalitu, tak Vám nabízíme prošívané antialergické peřiny bílé barvy. Přikrývka je charakteristická svými antialergickými vlastnostmi, protože zabraňuje růstu plísní, roztočů a mikroorganismů. Povrchový materiál je zhotoven z tenoučkých vláken polyesteru a polyamidu, díky nimž je peřina měkká a příjemná při každém dotyku. Výplň je tvořena silikonovými vlákny vyznačujícími se velmi dobrou tepelnou termoregulací, takže ji můžete používat nejen v zimě, ale i během teplejších ročních období, protože dokáže zajistit i cirkulaci vzduchu. Její celoroční využití jistě oceníte, a tak již nebudete muset během roku svou přikrývku již měnit. Prošívání po celé ploše zaručí, že se nebudou vytvářet nepříjemné shluky výplně, jak to bývá často u mnoha přikrývkách.

 

V našem eshopu najdete i bílé polštáře, takže si můžete vytvořit set do ložnice. Nabízíme Vám i velký výběr hřejivých dek, kvalitních přehozů na postel nebo moderního ložního povlečení s 3D motivy, stačí si jen zvolit správnou velikost a vzor.

 

Výplň: silikonové vlákno

Povrchový materiál: 100% mikrovlákno

Balení: plastová taška na zip

 

 

 

 

Přikrývka jako dárek? Proč ne! Pokud máte známého, který si zařizuje ložnici nebo se stěhuje do nového bytu, tak ho překvapte. Vždyť i přikrývka navíc pro návštěvu se vždy sejde.