Bílé dětské nástěnné hodiny se sovou

Kód produktu: DOIMP-z92a Doprava a platba

Produkt již není v nabídce

 

 

Dětské nástěnné hodiny hrají velmi důležitou roli při zařizování, respektive dotváření dětského pokoje. Kromě toho, že jsou krásným dekorativním doplňkem mohou být i prostředkem k učení a poznávání času hravou formou, protože děti často nezajímá nic jiného než hra.

 

Díky barevným a veselým motivem na hodinách s oblíbenými zvířátky nebo jinými dětskými prvky se učení stane každodenní zábavou. Lehkou a jednoduchou manipulací je můžete pověsit na zeď.

 

Jelikož součástí hodin je tichý mechanismus nemusíte se obávat toho, že během spánku by tikáním vzbudili Vaše dítě. Rozvíjet fantazii a představivost v dětských hlavičkách můžete i tímto způsobem. Překvapte své dítě dárkem, který jim vykouzlí úsměv, vždyť co může být krásnějšího než usmívající dětská tvářička.

 

 

Výška: 30 cm

Šířka: 30 cm

Tloušťka 3 mm



 

 

Materiál, ze kterého se hodiny vyrábějí je PMA - akrylové sklo s vysokým leskem. Tento materiál je velmi podobný sklu, ale je od něj lehčí. Při výrobě se dbá na preciznost.

 

gggg

 

 

Hodinový mechanismus: v těchto hodinách je osazeno moderní elektronické zařízení bez efektu tikání (tichý chod). Součástí balení je i AA baterie.

 

fff

 

 

Balení: hodiny jsou baleny v hrubé kartónové krabici. Dbáme na to, aby Vám zboží bylo doručeno bez poškození.

 

aaaaa

 

 

Možnost výběru barvy: ne

 

Upozorňujeme, že zobrazení barev závisí na individuálních nastavení každého počítače.